keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Merkkihuoltotoiminnan näyttö

 

            Das Auto Huolto Oy

   Hyljekuja 5, 02270 ESPOO

Yrityskuvaus Das Auto Huolto palvelee autonomistajia merkkiin katsomatta pääkaupunkiseudulla. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Konalan MotorCenterissä Helsingissä. Meillä autohuolto käy vaivattomasti ja nopeasti ja säilytät autonvalmistajan antaman takuun. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset autot vankalla ammattitaidolla ja käytämme töissämme vain laadukkaita merkkiosia ja asianmukaisia, moderneja työvälineitä ja -menetelmiä. Erikoisosaamistamme ovat Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-merkit. Hyvin varustelluissa tiloissamme on mahdollista huoltaa ja korjata myös suuremmat erikoisautot, kuten matkailuautot. Käyntikorttimme on asiakkaillemme tarjottu yksilöllinen palvelu ja asiakaslähtöisyys. Tietysti panostamme myös henkilökuntamme ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, jotta autosi saisi meillä parasta mahdollista kohtelua. Lue lisää palveluistamme ja varaa aika autollesi.

 Audi Groupin pääomistaja on volkswagen Group, jonka omistuksessa 99,55 prosenttia osakepääomasta.Audin päämaja sijaitsee Saksassa, missä on myös yhtiön päätehdas. Audin tehtaita on myös Italiassa, Unkarissa, Espanjassa, Belgiassa, Slovakiassa, Intiassa, Thaimaassa ja Kiinassa. 

"Audi Brand Groupiin" kuuluu kolme automerkkiä, Audi, Seat ja Lamborghini. Audi Group toimitti vuonna 2012 yhteensä 1 634 312 autoa asiakkaille; näistä pääosa oli Audeja. Yritys toimitti lisäksi hieman yli kaksituhatta Lamborghinia ja noin 175 000 muuta Volkwagen Groupiin kuuluvaa automerkkiä.

VV-Auto Group Maahantuo Audin, Seatin ja Volkswagenin henkilöautot.

 
 http://www.finder.fi/images/graph?type=company&id=2221881 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti